otp_trznica_facebook_icon

  • trznica1

  • Kuhanje

  • trznica3

  • otp trznica karlovac

  • trznica2

Tržnica radi od 8-13 sati

Odlukom nacionalnog stožera civilne zaštite dozvoljen je rad tržnicama samo u zatvorenom dijelu u kojem se može kontrolirati broj ulazaka, primjena sredstava dezinfekcije i držanje preporučenog razmaka između osoba.

Tržnica radi od ponedjeljka do subote od 8-13 sati. Nedjeljom zatvoreno.

Rad je organiziran na način da je otvoren samo glavni ulaz i izlaz iz unutarnjeg dijela tržnice sa šetnice koji je ujedno i dezinfekcijska točka. Sva ostala vrata na objektu uključujući stepeništa i dizalo su zatvorena.

Na ulazu su zaštitari koji broje i dozvoljavju ulazak u tržnicu. Prilikom ulaska obvezna je dezinfekcija ruku, cipela prolaskom kroz dezinfenkcijsku barijeru i držanje razmaka. Na podu su označene markacije za držanje razmaka kako prilikom čekanja na ulazak tako i dok čekate na red pred prodajnim mjestima.

Dozvoljen je rad mesnica, ribarnica, pekara (zatvorenih poslovnih jednica) u unutarnjem kontroliranom dijelu tržnice. Na katu rade poljoprivredne apoteke Veterinarska stanica, Agropanonija i Bublić commerce.

Svaki dan nakon zatvaranja tržnica se dezinficira motornim raspršivačem. 

Molim Vas da se pridržavate upute zaštitara, dezinficirate ruke i cipele i držite preporučeni razmak između osoba. To više nije prostor diskrecije, nego života.

Pozivam sve vjerne kupce da obavljaju nabavu na tržnici, jer kupnjom svježih lokalnih proizvoda pomažemo lokalnu zajednicu.

Kupujmo svježe-zdravo-domaće, kupujmo Hrvatsko.

Copyright © OTP Tržnica d.o.o. Karlovac